Gullkorn fra gullungen

Miriam Elise er ei lita skravlebøtte, det er det ingen tvil om. Ho var tidlig ute med å prate, og daglig får vi servert gullkorn etter gullkorn. Noen av de er så gode at vi husker de, og en del husker vi heldigvis å skrive ned. To av de er bare så gode at jeg må dele dem med dere her.

I februar da vi fortalte Miriam at ho skulle bli storesøster, forklarte jeg at lillebror ligger i magen fram til sommeren, fordi han må vokse seg stor først. Miriam både prater med lillebror, synger for han og koser masse. Den dagen jeg forklarte at han lå i magen min, dro ho opp genseren sin etter å ha sunget for lillebror, før ho utbryter: «Mamma synge for storesøster i magen min!» Tja, noe har ho i hvert fall forstått…

Det andre gullkornet jeg vil dele med dere, hørte vi her om dagen. Jeg har ikke vært helt i form, og har hatt både feber, hodepine og en del hoste. Miriam hørte at jeg hosta og sa så søtt: «mamma låne (Hello) Kitty-plaster av Miriam på halsen sin«. Omtenksomme lille jenta mi. Skal ikke se bort ifra at det blir lege av ho, som dere ser av bildet under har ho skjønt hvordan et stetoskop skal brukes (i dette tilfellet Simons datalader som ble brukt til å lytte på hjertet mitt da jeg hosta).

De sier jammen mye rart de små!

​Sier dine små mye rart?

One Comment:

  1. Herlig, jente! Du ser på henne at hun er morsom. Ikke så rart det med tanke på hvem som er faren hennes. Bra med gullkorn på lager der i gården også?

Legg inn en kommentar