Gartnerspire – høsting av reddiker

I februar og mars planta jeg og Miriam Elise mye godt i potter som har stått i karnappet. Noe var litt eksperimenter jeg hadde lest om (blogginnlegg om det finner du HER), andre ting var grønnsaker vi skulle dyrke fram. Paprika, reddik, chili, purreløk, gulrot, agurk og erter ble planta, og i går var det tid for å høste inn reddikene.

Miriam Elise plantet frøene til reddiken i blomsterpotta selv, har vanna selv nesten hver dag og i går fikk ho ta de opp selv. Det er helt sant, ho har gjort alt selv, jeg har bare vært der for å se at det ble gjort riktig! Jeg er imponert over hvor flink ho har blitt, både til å være med på ting, klare selv og ikke minst si navna på alt vi har styra og planta med. Selv om smaken på reddikene ikke falt helt i smak hos minstemann i hus, delte hun mer en gjerne opp med (plast)kniven sin og delte ut til oss.

​Er dine barn med på alt mulig for å prøve ut?

Legg inn en kommentar