Photoshoot og overraskelse i posten!

Her om dagen fikk jeg en overraskelse i posten. En pakke. Pakka var adressert til meg, men da jeg åpna den, forstod jeg at det var Miriam som var den heldige mottakeren. Og glad ble hun!

For en god stund siden, sydde jeg en bleiepose til lillebror. Oppskrifta fant jeg på bloggen til ei som syr flotte klær åp bestilling. Jeg sendte henne bildet av bleiposen jeg hadde sydd, og takka for at hun deler oppskrifter som selv nybegynnere kan forstå. Vivian, som hun heter, ble så glad for tilbakemeldingen at hun satte seg ned og sydde et helt nydelig sett med klær til snuppa mi, og det var nettopp dette settet som lå i pakka jeg fikk i posten!

Vivian legger ut mye av det ho syr på bloggen sin, verdt å sjekke om du vil ha unike barneklær!

Alle bildene er tatt av min venninne Stina

En helt nydelig body med bølgekrage i lekkert blomsterstoff, og tidenes skjønneste bobleshorts. Miriam var ikke sein om å få på seg klærne, og som den aktive blidfisen ho er, ble ho gladelig med ut og gjorde seg til foran kameraet. Er ho ikke flott?

Vakreste lille jenta på jord

​Sjarmtrollet mitt

2 Comments:

  1. For ei skjønn snuppe <3 Heldige Miriam!

  2. Takk =) Ja, noen mennesker er så snille!

Legg inn en kommentar