Jomfruland

Phu, intense dager på Jomfruland er vel overstått, og jeg er tilbake hjemme. De to siste dagene har jeg tilbragt på øya Jomfruland i Kragerø sammen med naturfagsklassa mi, der vi har vært på ekskursjon og feltkurs om fugler og uteskole.

Jomfruland er et utrolig vakkert sted, så jeg har tatt masse naturbilder du kan se gjennom nedover i innlegget. Jeg må bare starte med å dele et bilde jeg la ut på Instagram (@monicabj92) da vi akkurat var kommet ut. Dagen startet nemlig med snøvær og fortsatte med hagl utover. Omtrent samtidig fant jeg ut at jeg hadde hull i gummistøvlene, noe ei i klassa fiksa med gaffateip. Og ikke minst, eller absolutt minst, var mine turklær blitt, som naturligvis ikke passa rundt min 6 mnd gravide mage. Hele situasjonen ble så komisk og det var flere som fikk seg en god latter da jeg delte bildet…

Jomfruland er kjent for hvitveisen i april, og lå som et teppe over hele skogsdelen av øya. Utrolig vakkert! I tillegg til å se på de,gjennomførte vi naturfagsopplegg på hverandre, så vi fikk «leika barneskoleelever» og prøvd ut mye artig. Vi var med på å ringmerke fugl, tok bilder og fikk se en kjempeflott solnedgang. Til tross for sur vind, hadde vi en helt fantastisk tur, som avslutning på de to årene vi har studert biologi, kjemi og fysikk sammen. Dette var nemlig siste samling vi hadde, så en avslutning med grilling, sosialt og bading (!!!) for noen, hadde vi noen supre døgn sammen.

Har du vært på Jomfruland?

Legg inn en kommentar