Lillebrors teppe

Da jeg gikk gravid med Miriam, hekla jeg et stort teppe til henne. Nå som lillebror bor i magen kunne jeg jo ikke gjøre noen forskjell, og etter mange timers arbeid er endelig lillebrors teppe ferdig!

Med 160 masker på pinnene og 10 fletter i bredden har det tatt litt tid, men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Strikketøyet har vært avslapping om kvelden eller i solveggen i påska mange kvelder så ikke jeg har gått lei av det. Lysegrått passer godt i den sorte barnevogna, og nå er teppet lagt klart. Ca 1 m langt og 80 cm bredt.

​Er du glad i å strikke?

4 Comments:

  1. Så fint det ble ?

  2. Nydelig. Jeg driver fremdeles å lærer meg flettestrikk. Men det kommer vel etterhvert..

  3. Når du først har lært fletter er det ikke verre enn rett og vrang =)

Legg inn en kommentar