Beatles for barn

Er du glad i Beatles-Musikk? Jeg har spilt masse av musikken derfra, både fra spillebøker og i korps. Selv om musikken begynner å bli ganske gammel er den veldig.
                                                                                                                                                                // Samarbeid med Netflix

Nå har Netflix kommet med en originalserie for barn, BEAT BUGS. En serie om 5 små insekter med masse fengende musikk fra The Beatles.

BEAT BUGS har hentet frem ikoniske sanger fra The Beatles ”Northern Songs”-katalog, for å fortelle oppløftende historier fylt med håp og musikk. Verdenskjente artister, animatører og tekstforfattere har gått sammen for å utvikle denne ekstraordinære serien for de yngste. Beat Bug-ene er en sjarmerende, morsom og eventyrlysten gjeng, som har en tendens til å havne i trøbbel. Hver av de fem vennene (Jay, Kumi, Crick, Buzz og Walter) har sin unike personlighet og utstråler den samme sjarmen og energien som hos fem elskverdige barn. Gjengen er bestevenner, og holder sammen mens de utforsker og lærer i en overgrodd bakgårdshage, som for dem er hele universet.

Legg inn en kommentar