Vippeextension-modell!

I dag poster jeg et innlegg jeg aldri trodde jeg kom til å dele. Rett og slett fordi det jeg nå skal skrive om er noe jeg aldri har kunnet noe om og aldri har hatt spesielt stor interesse for. Jeg har rett og slett vært vippemodell, og vil vise dere resultatet!

Jeg har aldri brydd meg om sminke og utseende. Jeg går i klær som er gode å ha på seg og kan til nød ta på meg litt mascara. Der stopper min forfengelighet. Men så har det seg sånn at min venninne Stina har startet å reise rundt til folk for å legge vipper (sjekk ut facebooksiden hennes HER), og da sa jeg jo selvfølgelig ja til å være modell for henne.

Her er førbilde.
Jeg har sorte, ganske lange øyevipper fra før, og har derfor aldri brydd meg om å bruke sminke. Jeg har heller aldri tenkt at jeg har hatt behov for verken sminke eller løsvipper. MEN – sjekk den forskjellen!

2,5 time på benken og 250 løsvipper seinere, ble resultatet slik! Jeg synes det ble kjempebra, og har nå lange mørke vipper fra jeg står opp til jeg legger meg. Selv om jeg nå er 6 mnd på vei, var det ikke ubehagelig å ligge på ryggen og få fikset øyevippene, og resultatet ble riktig så bra!

Nå, to uker at vippene ble lagt på, er det ikke mange som har løsna! Jeg føler det ser veldig naturlig ut og er kjempefornøyd!

2 Comments:

  1. Du er like nydelig både med og uten, men lengden gjør jo blikket enda flottere.

Legg inn en kommentar