Mor og datter i like klær

Jeg gleder meg tl varme sommerdager, bare tær mot sandstrender og sommerkjoler! Jeg og Miriam Elise har tjuvstarta litt og kledd oss i like sommerkjoler. Det har vært gode temperaturer de siste dagene, så vi tok turen ut så Simon kunne knipse noen bilder av oss.
//Sponsede kjoler

Jeg er så heldig å ha blitt bloggvenn med Me&I, et unikt klesmerke som har masse behagelige, fargerike klær til barn og kvinner. Nå har de så smått startet på en herrekolleksjon også, og den ser ut til å bli like bra som resten. Jeg har i flere år hatt veldig sansen for disse klærne, så Miriam har en god del derfra.

Nå har vi altså fått tilsendt like kjoler. Det er så stas å ha ei lita prinsesse, og nå, før ho får egne meninger om det, er det gøy å kunne kle seg likt. Klærne er veldig behagelige og stretchy, selv med min 6 mnd på vei store gravidmage kan jeg gå ned en størrelse i forhold til hva jeg pleier!

Klærne kan enten kjøpes på nett eller på homeparties – noe jeg skal ha for første gang om noen uker. Jeg gleder meg!

2 Comments:

  1. Så søte dere to er da ? Sanne og jeg har også like me&i-kjoler fra da jeg var bloggevenn. Nå er ikke Sanne så glad i kjoler så det er dessverre ikke ofte vi får muligheten til å gå likt kledd. Nyt det mens Miriam Elise er liten for plutselig er ikke mutter`n så kul lenger. He he he. Veldig fine var dere, og jeg håper varmen kommer snart så dere får brukt de masse.

  2. Takk =)
    Hehe, var det jeg også tenkte, så få utnytte det mens jeg kan! Veldig mye skjønt for mor og datter fra Me&I!

Legg inn en kommentar