Me&I homeparty

I går hadde jeg for første gang homeparty her heime. Det var naturligvis for Me&I, et merke jeg både har vist fram klær for og delt ut gavekort på til dere lesere tidligere. 5 jenter var samla for å se på fargesprakende barneklær og lekre dameklær, og jeg tror alle krysset av på flere ting på bestillingslista.

Kjolene jeg og Miriam Elise ar på oss på det øverste bildet er fra Me&I.

Jeg elsker å stelle i stand og ordne til slike sammenkomster, så jeg hadde laget pizzasnurrer, mini-karamell-cupcakes, sjokoladekjeks og pikekyss for anledninga. tror folk ble sultne av all prøvinga av klær, for det var (heldigvis) ikke mye igjen etterpå.

Helene, som viste fram alle klærne, hadde med to stappfulle stativer fulle av flotte klær. Jeg begynte egentlig å like klesmerket å grunn av barneklærne, men mitt klesskap fylles også opp etterhvert med klær derfra. Også i går ble en del klær bestilt, men de vil jeg vise en gang når jeg har fått de! Miriam fikk genseren under + den stripete buksa og lillebror bodyen med den stripete buksa, så til høsten matcher de!

Miriam var våken hele kvelden og helt i hundre. Og koste seg stort da hun fikk prøve noen av klærne!

Har du prøvd klærne fra Me&I?

2 Comments:

  1. Om jeg har prøvd, ja. Gjett om? Har både hatt party og vært bloggevenn tidligere. Bruker klærne mine ofte og alle på partyet handlet som hakka møkk, he he he. Noen av klærne er jeg veldig glad i som f.eks buksedressene mine. Andre ting som fargesprakende kjoler er ikke helt meg igjen. Men de har som regel noe for enhver smak og kvaliteten er god. Helene kjenner jeg fra før faktisk. Trivelig jente fra Halden?

  2. Så gøy! Buksedressene derfra er sååå gode! Jeg er veldig glad i fargesprakende kjoler, særlig dersom jeg og Miriam kan matche. Ho er jo foreløpig for liten til å synes at det er teit =) Så gøy =)

Legg inn en kommentar