30 uker på vei!

Tida flyr og jeg er allerede 30 uker på vei! Tenk det, bare 10 uker igjen til termin! Jeg har oppdatert lite om graviditeten er på bloggen, så i dag tenkte jeg å dele litt hvordan det har vært til nå dersom noen vil vite.

Uke: 30

Vektøkning: 5,5 kg (mot 16 kg på samme tid med Miriam Elise…)

Aktivitet: Masse! En liten fotballspiller i magen, uten tvil!

Mat-Kick: Tidligere var det kaviar og makrell i tomat, for tiden er det knekkebrød med honning

Plager: Vært veldig heldig og ikke hatt noen plager fram til uke 25. Herlig! Men nå er kynnerene i gang for fullt…

Humør: Blir lettere rørt enn før, ellers tror jeg ikke humøret har endra seg

Strekkmerker: Ingen

Vann i kroppen: Ingenting

Sykehusbagen: Ikke pakka enda, men bør snart pakkes så den er klar

Fødselen: Gleder meg! Hadde en flott opplevelse sist, og håper denne blir like bra.

Jeg har vært heldig når det gjelder plager hele svangerskapet, jeg hadde ingenting før uke 25! Det er først de siste ukene at jeg har fått mye kynnere. Jeg har fått tabletter for å dempe de, så satser på det roer seg. Å gå gravid synes jeg er fantastisk. Å se magen vokse, kjenne spark og kunne prate og synge for lillebror er utrolig koselig! Jeg gleder meg bare til fødselen, og håper på en like enkel og fin opplevelse som jeg hadde da Miriam Elise ble født.

​Lillebror <3

Legg inn en kommentar