Testsmaking av is!

​Det er snart sommer og det betyr tid for masse is! I dag har jeg virkelig stått på kjøkkenet og kosa meg! Jeg har nemlig laget hele 6 ulike typer is, og snart er det klart for testsmaking!

I fjor delte jeg en oppskrift i uka på deilig smoothie (alle oppskrifter HER), som så ut til å falle i smak hos dere lesere. I år tenkte jeg å dele en oppskrift i uka på hjemmelaga ispinner!

Jeg har derfor laga opp fløteis med blåbær, bringebær, sjokoladepulver, karamellsaus, vaniljestang og hakka sjokolade for å se om disse blir gode. Blir de det, ja da skal jeg lage flere og dele med dere gjennom sommeren. Her i huset er alle veldig glade i is, så det blir både allergivennlige, vanlige, sorbèt, fløteis og saftis. Forhåpentligvis noe for en hver smak.

Og smake, det er nettopp det jeg skal gjøre i kveld!

One Comment:

  1. Så herlig! Kos deg med smaking ?

Legg inn en kommentar