Kreakid – aktivitetsboks for barn + få en boks gratis!

Nå skal dere få se noe skikkelig spennende! Kreativitet, utforsking og eksperimenter er like gøy enten man er stor eller liten, og jeg som både alltid har elsket DIY-prosjekter og er naturfagslærer synes dette er superviktig for barn og barns utvikling!
Følg med nedover – nederst i innlegget står det hvordan du kan få en slik boks helt kostnadsfritt!

// Sponset KreaKid-boks
Noen kreative damer er helt enig med meg at kreativitet og utforsking er viktig for barn, og startet derfor opp Kreakid. Kreakid er en boks med kreative aktiviteter for barn fra 3-8 år. Det lages en i måneden, og vher måned har sitt eget tema. Vi mottok aprilboksen, og har nå fått testet ut alt som var oppi. I hver boks er det to kreative prosjekter og ett eksperiment.

Hvert av de tre prosjektene ligger i hver sin pose, der instruksjoner og materialer ligger sortert. Nederst på hvert instruksjonskort står det hvor mye voksenhjelp som trengs, hvor mye gris det kommer til å bli, hva det er bra for (samarbeid/tenking/hypoteser osv), og hva slags ferdigheter som utvikles. Tommel opp for det!

Det første vi laget var en ildsprutende drage! Boksen er beregnet for barn fra 3-8 år, men selv om Miriam er 2 år og 4 måneder, falt dette veldig i smak. Naturligvis stod jeg for det meste av laginga av den ildsprutende dragen, men ho leika lenge med dragen, der ho blåste i et sugerør slik at kreppapiret blafret. Veldig stas å «skremme» Simon med den!

Da jeg tømte ut innholdet i neste pose, var det mye spennende oppi – som dere ser av bildet over, var det flere enn jeg som tenkte det! Her lå det utstyr til å lage tre fingerdukker, tusjer til å farge disse, materialer til å lage en hest +materialer til en minikatapult med brede ispinner og isoporballer. Miriam kosa seg med å tusje fingerdukkene (se bildet under – første gang ho har fått lov til å bruke tusj!), mens jeg laga klar hesten og katapulten. Ho lo og lo og lo da vi skjøt isoporballer rundt omkring på kjøkkenet med den, og hesten ble fort et kosedyr for henne.

i eksperimentposen lå det to ting; en dragefigur og en pose «drage-egg-mix». Drageeggmixen blandet vi mad vann, og pakket inn den vesle dragefiguren. Den ligger nå til tørk, og om to dager skal den knuses, så vi kan se at det kommer en drage ut av egget!

​NÅ skal dere får et supertilbud!
Disse boksene-som virkelig er helt super for barn- koster til vanlig 298 i måneden. Men ved å bruke koden MONICA, får dere èn KreaKid-boks helt gratis. Det er ingen fraktkostnad og heller ingen bindingstid – det er rett og slett en unik mulighet for dere til å la barna, eller barnebarna, få prøve noen spennende og kreative prosjekter!
Kreakidboksen bestilles HER!

Legg inn en kommentar