Eksamensforberedelser

Phu, nå nærmer det seg eksamen! Om bare noen dager er det matteeksamen, så den siste tiden har det vært mye øving til den! Heldigvis er eksamen muntlig, og det er fokus på hvordan forklare matematikk til grunnskoleelever, så det blir spennende med en så annerledes eksamen!

For ikke å bli helt tullete av all lesinga, har mine lesepauser bestått av strikking. Så nå skal både Miriam Elise og lillebror holde seg varme på beina til vinteren.

​Når bare eksamen er over har jeg noen artige DIY-prosjekter jeg tenkte å dele med dere her på bloggen, så følg med!

4 Comments:

  1. Så flink du er som strikker ? Klarte aldri hive meg helt med på den bølgen!
    Lykke til med eksamen ?

  2. Hvor langt har du kommet i studie? ?

  3. Nå som semesterets siste eksamen er vel gjennomført, er jeg halvveis grunnskolelærer =) 2 år ferdig, 2 år igjen =)

Legg inn en kommentar