Redebygging

Selv om det er 8 uker igjen av svangerskapet, begynner jeg å bli ganske klar nå. Jeg elsker å stelle i stand og gjøre klar, så nå er alt av Miriam Elises nøytrale babytøy gått gjennom, vasket, brettet og ligger klart til at lillebror kan bruke det. Kurven der lillebror skal sove er funnet fram, sengetøy vasket og lagt på klart til han kommer. Kurven på bildet over er han faktisk fjerde generasjon som skal sove i! Både Miriam, jeg, min pappa og min farmor har sovet i den som babyer!

​Miriam Elise så kurven og Simon forklarte at i den skal Lillebror sove når han kommer til sommeren. Skjønne lille Miriam svarte så kjekt » da kan jeg synge nattasang og pjuske armen og ryggen til Lillebror!»

Det er så koselig å gjøre i stand forberedelsene og virkelig drive med redebygging. Hele stellebordet er ominnreda slik at bittesmå bleier og gulpekluter får plass, og det er ikke mange ting igjen som trengs å kjøpes inn før alt er klart. Snart nærmer det seg tid for å pakke fødebagen også. Lista er alt skrevet, men der mangler jeg noen innkjøp. Jeg pakka den 7 uker før termin med Miriam, og det var lurt for ho kom noen uker før tiden. Lillebror for holde seg inne en god stund til, så får jeg kose meg med forberedelsene i mellomtiden!

4 Comments:

  1. Så søte babyklær! Lykke til videre i svangerskapet

  2. Det er så koselig med redebygging ?

Legg inn en kommentar