Årets første badetur!

Med det fantastiske været som har vært de siste dagene, har vi hatt noen skikkelige fine dager på miniferie hos foreldrene våre. Miriam var i hundre over å se både Mommo, Moffen og tante Hege først, og deretter Farmor og Farfar + søskenbarna Thea og Tobias i Bø.

Til tross for finværet har jeg tilbragt mye tid inne. Til uka er min siste eksamen før jeg går ut i svangerskapspermisjon, så dagene har gått til lesing, pugging, notatskriving og enda mer lesing. Et lite avbrekk hadde jeg på lørdag, da dro vi alle sammen til Hengebrua for å bade.

Iført truse og Frost-armeringer var vår lille badenymfe i vannkanten og plaska i lange tider. Jeg nøyde meg med å vasse, pysete som jeg er. Men noen småfisk fikk vi fanga, og bygget og gravd litt i sanda. Håper på mange slike varme dager i sommer!

2 Comments:

  1. Så deilig.. Vi har også vært på stranda i dag. Husvasken fikk bare vente. Og det angrer jeg ikke et sekund på, for gjett om vi har kosa oss på stranda. Deilig med sommer, og jeg kan nesten ikke vente på resten.

  2. Så herlig! Det er så deilig med slike dager! =)

Legg inn en kommentar