Sommeridyll på verandaen

Ah, det er så deilig med sommer! Jeg har hatt sommerferie i ei uke nå, og det er ikke så lenge til resten av huset også får sommerferie. Miriam var hjemme fra barnehagen i dag, for vi har hatt en kjempefin jentedag sammen ute i varmen.

Det er lite som er så deilig slike dager. Sklia ble flytta ut på verandaen, tegnesakene ble med ut, vi har spist flere is og lunsjen bestod av masse deilig oppkutta frukt. Legg til fuglekvitter og lukta av solkrem – stort bedre får jeg det ikke!

Flere som kosa seg ute i varmen. Vi måtte inn og avkjøle oss noen ganger og fylle på med vann, men ellers har vi vært ute hele dagen. Da Simon kom hjem og stelte i stand det nye bassenget ble ikke gleden mindre! Alle tre var i uti og kosa oss lenge!

​Flere dager som denne – ja takk!

Legg inn en kommentar