Surprise – babyshower!

I går ble jeg overraska. Skikkelig, skikkelig overraska!

Da vi kom hjem fra barnehageavslutning i går kveld var dette synet som møtte meg på tunet vårt:

10 jenter hadde tatt turen, pynta og stelt i stand inne til en babyshower for meg og Lillebror. Da jeg venta Miriam hadde jentene også planlagt babyshower, men siden Miriam bestemte seg for å komme noen uker før termin, fødte jeg i det jentene var på vei for å feire. Så det ble babyshower på fødestua, rett og slett. Denne gangen tok de det 5 uker før termin, for å være sikre. Og for en fin kveld det ble!

Hele 2. etasje var dekorert i lyseblått, ballonger, vimpler og lenker. De hadde laget pizza til mat og diska opp med deilige kaker etterpå. Jeg og lillebror fikk sååå mye fint i gaver, masse herlige klær, bamser, tepper og gode ord.

Leiker er et «must» når man har babyshower. Først ble det sendt rundt et garnnøste der hver av gjestene skulle klippe av en tråd som de trodde var omkretsen av magen min. ALLE bomma med 5-30 cm FOR MYE, unntatt søstra mi, som traff midt på! Så hadde vi en babyquiz, og leiken «halen på grisen» bare i baby-variant. Nemlig «sett puppen i babymunnen»! Lette sagt enn gjort, det ble mye latter!

​Takk for en super fest, jenter!

3 Comments:

  1. Åååå.. Så utrolig gøy.. Deilig med så gode venner ? Når er termin?

  2. Ja, det var såååå hyggelig! Jeg har termin 23 juli, om akkurat 5 uker =)

Legg inn en kommentar