Høygravid!

Tenk det, 36 uker på vei og høygravid! Tida har gått så fort, men likevel så sakte. Nå er det bare en måned igjen til termin, og vi gleder oss veldig til Lillebror kommer!

Formen er som før, jeg har ingen plager som bekkenløsing og halsbrann, men har en del kynnere og maserier. Det hadde jeg i mange uker før Miriam Elise ble født også, men blir spennende å se hvor lenge Lillebror vil holde seg inne. Jeg har kun gått opp 9 kg dette svangerskapet, så føler meg «liten og lett» i forhold til hva jeg gjorde sist. 

De siste forberedelsene er gjort, alt av klær er vasket, fødebagen har vært klar siden mai, senga er redd opp og vi er veldig spente og klare til å få møte vår lille prins. Det er også storesøster, som mer enn gjerne koser og synger for magen og prater om Lillebror hele tiden. Til og med navnet hans er bestemt, men det holder vi hemmelig til han er født.

Nå er det bare å vente!

2 Comments:

  1. Lykke til. Gud velsigne deg og den lille. Må fødselen bli lett og en fin opplevelse.

Legg inn en kommentar