Juni i bilder: Instagram

Juni er over og jeg er inne i siste svangerskapsmåned! Nå er det bare tre uker igjen til termin, og jeg gleder meg så! Juni har både gått raskt, men samtidig sakte, og jeg tror dagene fram mot termin spiller inn på at tida har gått sakte. Heldigvis har vi att mange fine, solfylte dager der vi har kosa oss ute, og jeg har delt en av disse øyeblikkene på Instagram ( monicabj92). Her er et lite tilbakeblikk på juni.

1. Hjemmedag med Miriam. 2. Hjelp til jordbærvanning 3. Èn av mange markjordbærturer 4. Bading hos farmor i Bø

5. Puslespill med Simon i Bø 6. 10. juni var det hele 5 år siden Simon fridde til meg! 7. Sørlandstur med disse fine 8. Husfar Simon har fylt fryseren med 20 liter hjemmelaga lapskaus!

9. Klargjøring av fødebagen 10. Baby shower surprise! 11. Høygravid! 12. Baby shower med gode venner

13. Rydding i Miriams klær – de første kjolene jeg sydde til ho! 14. Islaging – Sjokolade, karamell og Non Stop 15. Hjemmelaga svartmorell-is 16. Trafikklys-is

17. Jordbær fra hagen, NAM! 18. Solskinn og leik ute 19. Perling på en regnværsdag 20. Alfabetbok for barn

Legg inn en kommentar