M for muskatnøtt

At Miriam har vist stor interesse for bokstaver de siste månedene, har jeg tidligere fortalt om. Men her for en ukes tid siden hadde vi en utrolig artig opplevelse på butikken jeg bare må dele med dere.

Miriam satt i setet i handlekurva, mens vi stod foran krydderhylla. Krydder er plassert alfabetisk, med store bokstaver foran på glassa. Jeg plukka ned en pakke muskattnøtt (sånn type som på bildet under) og Miriam ble sittende med den i handa for å lese på den. Siden det står med blokkbokstaver, kan ho alle sammen. Plutselig hørte jeg:

» M for Miriam, ved siden av U for ugle, pappa sin bokstav (Simon) ved siden av onkel Kristoffer sin bokstav og A for appelsinjuice»

Altså, den jentungen! Det morsomste var at en ansatt fra Miraims barnehage stod like bortenfor og bare måpa da ho så at Miriam Elise på 2 år leste opp bokstav for bokstav.

Er ikke rart jeg er stolt!

2 Comments:

  1. Herlighet, det er jo helt rått da!!! Så utrolig gøy at hun har sånn interesse for bokstaver. Hun kommer til å lese tidlig og få masse glede av det?

  2. Ja hun er helt utrolig! Er så imponert og stolt! Både jeg og Simon kunne lese da vi var 4-5 år, og begge er glad i bøker fortsatt, så håper hun arver den interessen =)

Legg inn en kommentar