Hverdag og regnværsaktiviteter

Vi har kommet oss hjem fra sjukehuset og har hatt to netter hjemme nå. Alt går bra med oss alle, og vi begynner å venne oss til å være en familie på 4. Minstemann Jakob sover og spiser godt, og storesøster er så snill og flink og passer på. Med regn og torden har vi ikke vært mye ute, så da var det på tide å finne fram litt regnværsaktiviteter inne.

I barehagen veit jeg de har fått bruke slike store perler, så da jeg tok fram to poser fargerike perler, et elefantbrett og et bamsebrett var gleden stor. Vi satt faktisk i over 1 time og perla sammen, sorterte perler og prata om farger. 

Ny favorittaktivitet når været ikke viser seg fra sin beste side!

2 Comments:

  1. Perling er en fantastisk aktivitet. Vi gjør mye av det hos oss også.. Og det er jo bare fantasien som setter grenser for hva man kan lage..

  2. Det er det =) Miriam er underholdt i lange tider når vi finner fram perlene og setter oss ned sammen.

Legg inn en kommentar