Jentedag!

I dag har vi hatt en skikkelig jentedag! Jakob har rukket å bli en hel uke gammel, og det venner oss mer og mer til å være tobarnsforeldre. For Miriam har det nok vært en større overgang, og det har ikke vært så populært å skulle dele mamman med noen andre. Jeg prøver å bruke så mye tid jeg med ho, og i dag har vi hatt en skikkelig jentedag.

Jeg og Miriam kosa oss skikkelig sammen. Vi starta jentedagen vår på teppe foran tv, med med vannmelon, saltstenger og rosiner og så «Karsten og Petra» på dvd. Vi har perla og tegna, plukka jordbær og leika i sandkassa. Og ikke minst har hun fått sin egen mini-ildtopp i blomsterbedet ute som hun passer så godt på.

Ei skikkelig blid og fornøyd jentesom jeg tror satte like mye pris på mor-og-datter-dagen som jeg gjorde!

(Antrekket har hun valgt selv… Nattkjole, strikkagenser og støvler 😛 )

One Comment:

  1. Til Miriam: Det er bra at du passer godt på blomsten du fikk i går:-)

Legg inn en kommentar