Sommeris #7: Non Stop-is

Nonstop er en hit hos store og små, og i is slår det godt ann! Disse er søte og gode, og med alle fargene som skinner gjennom, blir de fort en favoritt hos barna. Miriam var helt i hundre over å få is med så mange farga «prikker» i, og da ho fant ut at det var sjokolade i tillegg, ble gleden stor. For å si det sånn, bildet over var det eneste jeg rakk å ta av den ferdige isen før den var halvspist…

Oppskrifta gir 16-18 små ispinner, men kan lett halveres eller fryses i bokser som du kan se nederst i innlegget.

2 store egg, 50 g sukker, 2 dl fløte, ca 200 g nonstop

Jeg syntes det ble litt lite nonstop i, så er du glad i sjokolade, kan du fint ha i 100-200 g til.

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis i en bolla. Pisk fløten til krem i en annen. Bland sammen.

Hakk opp nonstopen til ønsket størrelse. Det er godt med noen halvstore biter, slik at man kjenner smaken av sjokolade i isen.

Melkefrie nonstop er kjøpt på Europris, der selger de nonstop «uten alt» (melk, soya, nøtter, gluten) i løsvekt.

Vend hakka nonstop inn i isblandingen med en slikkepott, og fordel i isformer, eller i små bokser som jeg har gjort på bildet under. Sett i fryseren i minst 5-6 timer, eller over natta.

Sjokoladeis med sjokoladebiter, karamellis med karamellsaus, nonstop-is

One Comment:

  1. Åå.. Namme.. Det ser nydelig ut. Også så gøy med Non Stop da..

Legg inn en kommentar