Miriams sommer

Etter 6 ukers sommerferie, er det tid for at vår lille store jente snart skal tilbake i barnehagen. Siden vi visste at Miriam antageligvis skulle bli storesøster i løpet av ferien sin, har disse ukene handlet om å ha det mest mulig gøy med henne mens hun fortsatt hadde oss helt for seg selv.

Med fnit vær ute, har vi brukt både bassenget i hagen og stranda i nærheten, og både sklia og sandkassa har blitt brukt flittig ute. På grunn av litt ustabil form for meg mot slutten av svangerskapet turte vi ikke noen lang ferietur, men vi her feriert mye hos våre foreldre, noe som har falt godt i smak også hos Miriam.

Miriam har lært så mye i sommer. Ho har blitt utrolig flink på sykkelen ho fikk til toårsdagen sin. Vi har øvd ute på gårdsplassen, og hos besteforeldrene hennes, og nå sykler ho opp og ned bakken ved oss! Vi har forska på insekter og snegler (som på bildet over) og ho har lært navnet på ganske mange. Hele alfabetet er lært (blokkbokstavene) og telle til 12. Og ikke minst er bleia byttet ut med stor jente-truser!

Vi har hatt besøk av familie fra vestlandet og USA, vi har spist is i massevis og fylt kopper og strå med markjordbær. 10. juli ble Miriam plutselig stor jenta, da lillebror kom til verden. Selv om hun nok trodde han skulle være større så han kunne leike med ho, tok ho det veldig bra. Da ble det bare enda viktigere for meg å få litt jentetid med henne. Vi har pusla og perla, plukka bringebær (ho ELSKER det) og sett filmer sammen, bare vi to. Og ikke minst har vi vært på leir med konserter og masse andre barn i Fyresdal!

Lille store Miriam <3

Legg inn en kommentar