Juli i bilder: Instagram

Juli er over, og 2016`s beste måned er over! Alle har hatt ferie fra skole, jobb og barnehage og årets beste hendelse har skjedd – Jakob! Dagene har vi utnytta til fulle, og selv med en nyfødt prins har vi fått kosa oss masse på småferier som familie på 4.

Noen glimt har jeg delt på Instagram (@monicabj92), og her har dere noen av de.
Bloggen har egen facebookside HER, så om du klikker deg inn og liker, får du opp et varsel når det kommer nytt innlegg her!

1.Miriam (og Simon) har baka og pynta kake helt selv 2. Pause i sola 3. Museumsparken i Fyresdal 4. Jentedag – mor og datter

5. Jordbær fra egen hage 6. Eplekartplukking hos Mommo og Moffen 7. Grilling med tante Johanne i Fyresdal 8. Trampolinehopping ( 9 dager etter fødsel…)

9. Kveldsmat på terassen till sviters 10. Telttur i hagen til mommo og moffen, med tante hege 11. Utforsking av insekter i hagen med Miriam 12. Overraskelsesselskap til verdens beste Monica som ble 25 år

13. Verdens vakreste gutt, Jakob, kom til verden 10. juli 14. Kosestund på leir, bare 9 dager gammel 15. Miriam Elise har blitt sååå flink på sykkel i sommer! 16. Tur på badestranda, tøffingene!

Med hagen full av bringebær, har det blitt testing av nye oppskrifter! Deilige fylte bringebærmuffins blant annet, som dere skal få oppskrift på snart!

Hvordan har din juli vært?

One Comment:

  1. Vi har hatt en innholdsrik og fin sommer. Nytt barnebarn, masse sosialt samvær med familie og venner, ferieturer, bær i hagen og ute i naturen, maling, lefsebakst, fri fra jobb, …. Nå er jobbstart like om hjørnet – og det blir sikkert også bra! (men først fyller den ene svigerdattera vår år….)

Legg inn en kommentar