Sommeris #9: yoghurtis med bær

Nå er trær og busker fulle av bær, både i hager og i skogen, og er det noe jeg har fått mer og mer interessen av de siste årene, er det å utnytte dette. Jeg lager både syltetøy, saft og hermetiserer det som er av frukt og bær så vi har gjennom hele vinteren. Derfor inneholder ukens is hele tre ulike typer bær man kan finne i skogen og hagen nå.

Yoghurt og bær er to av de beste tinga Miriam får å spise, og når det kommer i form av is blir det ikke stort bedre!

2 stk jordbæris: 90g vaniljeyoghurt, 20g ferske jordbær i biter

2 stk blåbæris: 90 g vaniljeyoghurt, 15 g blåbær

2 stk bringebæris: 90g vaniljeyoghurt, 20 g ferske bringebær (dersom bæra er store, del dem i to)

Rør inn bærene i yoghurten.

Fordel i ispinne-formene og frys, gjerne over natta. Om du ikke har gjennomsiktige former, bør du merke dem hvilken is du har i hvilken form. Nyt!

One Comment:

  1. Ja, disse ble kjempegode!

Legg inn en kommentar