Første tur på kino!

Store lille jenta vår har vært på sin første tur på kino! Simon og Miriam tok turen på fredag for å se Istid 5, og det var en sukksess! Jeg har tenkt at Miriam har vært litt lita for kino, men Simon hadde rett i at ho var stor nok. Kino var helt topp, eget barnesete, sjokolade og smoothie som snacks, og spennende dyrefilm på lerretet!

Vi fant rett og slett ut at kino skulle være en premie for at hun hadde vært så flink til å gå på do. Hun bruker nå bare nattbleie og bilbleie, men for å øke interessen for doen enda mer, hang vi opp dette skjemaet på do:

​Jeg forklarte for Miriam at når hele er tegnet på, skal hun få en premie. Som dere ser har hun tatt saken i egne hender og fargelagt hele arket… Men i hvertfall, selv om hun har vært i barnehagen denne uken, har hun vært kjempeflink også hjemme til å gå på do, så da ble det kino med Simon. I slutten av august kommer oppfølgeren til Oppdrag Nemo på kino så spørs om ikke det blir kinopremie også da!

2 Comments:

  1. Så stas! ? gleder meg til å se Istid 5 selv og jeg er 22 ? haha!

  2. Dere er så flinke foreldre. Ungene er super heldig som har fått kommet til dere. He.he.. Vinn vinn??Gud velsigne dere rikt.

Legg inn en kommentar