Årets høstkolleksjon fra Me&I ute nå!

Nå skal dere får se noen flotte og og behagelige klær! Jeg er så heldig at jeg ble invitert til Me&I`s bloggtreff i Oslo, der vi fikk se og prøve den nye kolleksjonen som slippes i dag! De flotte damene bak arrangementet hadde fått med seg en stylist som sminka og ordna oss, og en fotograf kom for å ta bilder. Men først, ble vi møtt med dette:

Skikkelig jentetreff altså! I tillegg til meg, var også forfatterene bak bloggene Brassefrue, Femhjerter og Johannastyle til stede, hvor vi først fikk se høstkolleksjonen før vi heiv oss over og fikk prøvd klærne!

Me&I har klær til damer og barn, og har de siste kolleksjonene også hatt med enkelte plagg til menn. Det kommer to kolleksjoner i året (vår og høst) og i tillegg har de ett nyhetsslipp i måneden.  

// Inneholder annonselenker

Me&I har en rekke fargerike og annerledes klær enn hva du fårkjøpt i butikkene. Jeg ble kjent med merket for snart to år siden, og klesskapet mitt og Miriams, og nå etter hvert Jakob, fylles opp av disse lekre klærne. Jeg må si at spesielt damekolleksjonen denne høster er spesielt lekker! Ser dere det skjønne settet til barn med hus og tilhørende bukse? Det har jeg bestilt til Miriam og Jakob.

Me&I har noen fager hver kolleksjon som går igjen, slik at man kan kombinere og matche en bukse/skjørt til flere topper. Og her ser dere resultatet av litt tid hos stylisten/sminkøren, lekre klær og en veldig dyktig fotograf:

Toppen på bildet over er utrolig god i stoffet og har en flott drapering over livet. Du kan se den bedre HER. Olabuksa heter Second skin jeans, og det er ikke uten grunn! Den har jeg bestilt hjem, og jeg kan ikke vente med å bruke den. Buksa kan du lese mer om HER.

Kjolen jeg har prøvd er en omslagskjole med tittelen Rainbow. Knelengde, og i en nøytral farge som kan styles opp som man vil. Som de andre kjolene fra Me&I har den et veldig behagelig stoff! Kjolen finner du HER.

Bildene er tatt en måned etter at Jakob kom til verden, så overse mammavedheng på magen, melkesprengte pupper og noen ekstra kilo… Gå gjerne inn på linkene, så ser dere plaggene bedre!

Den tøffe, ettersittende kjolen over, har samme snitt som en jeg viste dere i vår (LINK). Circles perfect heter den, og er en stilig festkjole. Hele kjolen kan du seHER.

Den stripete kjolen her er min absolutte favorittkjole i denne høstens kolleksjon! Fantastisk å ha på 3/4 lange ermer, drapering (som skjuler mammamagen…) og den kan brukes både til hverdag og fest. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte meg en slik på førvisninga, så når jeg i høst skal ha party her hjemme, skal jeg absolutt bestille meg denne! Du finner den HER.

Jeg elsker jo kjoler og skjørt, og går helst bare i netop kjoler og skjørt. Dette sorte skjørtet har lommer (tommel opp!!!) og er enkelt å style både til hverdan og fest. Du finner det HER. Jeg har på en flounce topp i en kjempestilig grønnfarge. Toppen finner du HER.

Dette er bare noen av nyhetene de har kommet med. Resten kan du finne på Me&I sine hjemmesider. Der finner du også informasjon dersom du ønsker å bli selger i dette firmaet eller være vertinne. Jeg skal være vertinne igjen nå i høst, og gleder meg veldig! HER kan du lese om forrige homeparty jeg hadde.

Jeg har bestilt noen fler klær fra den nye kolleksjonen,både til meg og barna, men det skal dere få se i et egent innlegg seinere!

Følg gjerne bloggen min på facebook, Monicas liv!

7 Comments:

  1. Så gøy, og du så smashing skulle jeg ønske jeg så ut så kort tid etter fødel også <3 Nydelige du ?

  2. Hanne christine øvrejorde

    Godt å se klærne på noen med litt former også, så jeg lettere ser hvordan det ville passet meg. Kontra modellen på linken

  3. Hva for noe overse? Min tanke var jo wow så fin hun er. Har jo nettopp født. Så flott du ser ut;) Bedre enn meg som fødte for 2 gang for 10 mnd siden:p

  4. Tusen takk, Trine Lise =)

  5. Er kanskje sant det ja, Det er jo klær som er laga til å passe alle former =)

  6. Tusen takk ? Så hyggelig å høre ?

Legg inn en kommentar