Blåbærtur

Vi er så heldige at vi har masse blåbær rett i nærheten hvor vi bor. Selv på tomta vår har vi deilig skogsblåbær, så vi er stadig ute for å plukke i en kopp. For et par uker siden reiste vi med nabofamilien litt lenger inn i skogen her for å plukke litt bær.

Jeg med bærplukker, og Miriam med et tomt yoghurtbeger! Vi var heldige med været, og fikk en fin tur innover i skogen. Jeg er ikke noen soppkjenner, men naboene er, så litt kantarell ble også plukket. Det er så deilig bare ta på turtøyet og gå seg en tur ut! Det ble litt i lengste laget for Miria, så hun fikk sitte på armen et stykke tilbake, og kose seg med noen blåbær fra boksen min. Koppen hennes var nemlig tom, men magen desto fullere.

​Og blåbærene vi plukket, de ble til deilig kveldskos –  BLÅBÆRPAI:

6 Comments:

  1. Så utrolig moro å ha det rett utenfor døren da! ?

  2. Det er sååå deilig å bo nær skogen =) Vi er glade i å dyrke, plukke og lage mat fra bunnen, så det e veldig allright å ha blåbær så nært!

  3. For en heldig jente som finner blåbær. Det smaker best når man har hentet det selv ?

  4. Det har du helt rett i! ?

Legg inn en kommentar