DIY – babysko (som kan fylles med snop)

Til Miriam Elises barnevelsignelse laget jeg slike sko i rosa, og nå som Jakobs barnevelsignelse nærmer seg, er jeg godt i gang med forberedelsene. Tema for festen er planlagt for lenge siden, og mye har kommet på plass. Blant annet disse skoene som skal fylles med godt og settes på bordene. Her har du fremgangsmåten på lage disse dekorative babyskoene!

Til èn sko trenger du:

2 plaskopper, saks, silkepapir ca 30cmX30cm, silkepapir til å ha inni skoen, silkebånd ca 50cm, evt tyll 30cmX30cm

Silkepapiret og båndet kjøpte jeg på Søstrene Grene. Der hadde de begge deler i mange farger. 2pk silkepapir holder til 12 sko

Legg tyllen i bunn, silkepapiret over,og plasser den ene plastkoppen + fyllet til skolen som vist på bildet over. Brett de fire hjørnene av silkepapiret opp i skoen, og form til resten, slik at det ligner en sko. Pass på at alle ender og kanter er oppi skoen. Dette gjøres deretter med tylle, dersom du har det utenpå. Putt deretter den andre plastkoppen oppi,slik at papiret og tyllen holder seg på plass.

Dander og form til, slik at den får skoform. Knyt deretter sløyfa rundt, slik at det ligner en barnesko. Da kan skoene fylles og brukes som pynt!

​Har DU noen gode tips til gjør-det-selv dekorasjoner til babyfest?

2 Comments:

Legg inn en kommentar