Innhøsting av gulrøtter

I vår planta jeg og Miriam Elise gulrøtter sammen. Vi sådde de først inne i tomme melkekartonger, og da temperaturen tillot det, ble de flyttet ut. Nå, etter ca 3 måneder, var gulrøttene klare, og det var stor stas å få være med å dra de opp!

Vi prøver så godt vi kan å inkludere Miriam i alt vi gjør, og å lære henne å plante og ta vare på det vi sår er noe vi har gjort masse i år. Det er Miriam som la gulrotfrøene oppi melkekartongene, og det er hun som stort sett har vannet. Hun er veldig klar over at jord og vann er mat og drikke for blomster og planter.

Så da gulrøttene skulle høstes, var det ingen tvil om hvem som skulle få dra de opp!

Gulrøttene ble vasket ute i en boks, om ble spist ganske så fort. Ferskere grønnsaker får man ikke! Mine foreldre var på besøk, og var helt enige i at gulrøttene var spesielt gode. Selv Miriam åt en hel rå gulrot! Nå skal vi plante flere gulrøtter og ha inne i karnappet, for der er det sol og varmt hele dagen, så håper vi på flere deilige gulrøtter om noen måneder!

​Dyrker du grønnsaker?

Legg inn en kommentar