Matchende monsterbukser

Er ikke disse tøffe? Det er så moro å kunne kle Miriam og Jakob i samme klær! Siden de er gutt og jente, er det ikke alltid jeg kan finne matchende klær, men monsterbukser jeg selv har strikket kan begge ha. Miriam fikk ei monsterbukse av mamma da ho var rundt et år, men jeg tenkte at det kunne jo ikke være sååå vanskelig å lage disse selv. Og det var det ikke heller!

Jeg har strikket to bukser til hver av de, alle 4 med monstermunn og øyne i baken. Jakob sine bukser i størrelse 62, og Miriam sine i størrelse 3 år. Oppskriften har jeg mekka til selv, slik at den skulle passe pinnetjukkelse og garn jeg brukte, og resultatet ble ganske så bra synes jeg.

​Er du glad i å strikke?

2 Comments:

  1. Så søtt!
    Jeg kan ikke strikke dessverre, men gutta mine får en del fra familie som kan! ?

  2. Så greit at noen i familien strikker for deg ? Stas når noen kan strikke klær til en ?

Legg inn en kommentar