Helgetur

I helga har vi rett og slett tatt oss en spontantur til mine svigerforeldre. Det er så godt å ha familien bare en times tid unna, så på fredag ble Miriam Elise hentet tidlig i barnehagen, før turen gikk til Bø. Vi var heldige med været på lørdag, så store deler av dagen var vi ute. Miriam var på jakt blant bærbusker, der hun fant blant annet epler, jordbær og rips. Og ikke minst ble ringspill og hoppetau funnet fram, som begge er store favoritter for tiden.

// Sponset tøy – Me&I
Miriam og Jakob var kledt i likt tøy under besøket. Jeg har jo tidligere skrevet om Me&I sitt bloggtreff i Oslo jeg var på, og nå har akka med tøyet jeg bestilte kommet. Er de ikke skjønne? Er ikke alltid så lett å finne matchende tøy til gutt og jente, men Me&I har et godt utvalg.

​Er ikke disse bare verdens herligste!

Legg inn en kommentar