DIY: Ludobord

Det er så moro å holde på med prosjekter som dette! Dette prosjektet her er helt supert for barnerommet, og selv om det tar noe tid å ferstigstille det, fordi man må vente på at maling og lakk tørker, er det ikke et vanskelig DIY-prosjekt.

Det er 1,5 år siden jeg laget dette bordet, og da laget jeg et blogginnlegg med fremgangsmåten. Jeg har brukt et IKEA barnebort, akrylmaling, og lakk, og stort mer er det ikke om skal til. Hele fremgangsmåten kan du se HER.

Miriam var bare rett over et år da jeg laget bordet, så jeg stressa ikke med å lage brikker da. Det har jeg fått laget nå, og det jeg laget dem av er rett og slett melkekartongkorker!

​Både jeg, mine foreldre OG mine svigerforeldre har samla på melkekartongkorker en stund for at jeg skulle få nok. De har slutta å spørre hva jeg skal med alt jeg samler på, de bare samler når jeg spør 😛 Jeg har bare mala toppen av korkene, og lagt de i et glass med lokk så jeg veit hvor de er, og så er vi klare til å spille. 

Supert for barn, er det ikke?

​Hva synes du?

4 Comments:

Legg inn en kommentar