Miriam Elises Restaurant

Til jul var Miriam Elise så heldig å få dette flotte lekekjøkkenet i gave av mine foreldre. Hun har alltid vært glad i å hjelpe oss på kjøkkenet, så da hun fikk dette kjøkkenet, var hun i hundre. Jeg har ikke tall på hvor mange timer hun, og vi, har tilbragt på dette kjøkkenet, der hun lager mat til oss, baker kaker, dekker på bord og serverer oss. Miriam er veldig med i leken, koker og baker, smaker til og «må varme litt mer først» før maten serveres.

Kjøkkenet har både kjøleskap og fryser, så hun har fått fryse-selv-isbokser til å leike med, en springform til å lage kake i, jeg strikka en kjøkkenklut og egen oppvaskbørste har ho fått. Det som er mest stas, er likevel ekte (tom) emballasje som ketsjupflaske, rosinboks og krydderglass. Klokke måtte restauranten hellen også ha, så den har vi laga sammen av en papptallerken.

Barnebordet og stolene har også fått plass på leikerommet,og her dekker hun på og serverer de deiligste retter. Det er mye pølser, tomatsuppe, sjokoladesuppe (??), og kaker vi får servert, selv om kjelen er full av salatblader, ost og mais som her. På bildet under ser dere Miriam har dekket på og servert meg mat helt selv. Hun har fått mye utstyr til kjøkkenet til bursdag og jul, og jeg tror nok kalenderen hennes til jul skal være mer utstyr, for Miriam elsker virkelig å være på kjøkkenet sitt og ordne.

​Flere med barn som liker å leike restaurant?

2 Comments:

  1. Så utrolig flott!
    Jeg håper mine gutter vil like å leke med sånt også, det er jo så moro ?

  2. Det er kjempegøy =) Og ikke bare for jenter =)

Legg inn en kommentar