Den viktige samtalen

I en hverdag hvor jeg nå er hjemme, prøver jeg det jeg kan å holde en viss rutine. En av disse rutinene, er å ha en veldig viktig samtale med en hver eneste dag. Og den jeg prater med, er Jakob. Om Simon har levert Miriam i barnehagen, sover gjerne jeg og Jakob til rundt 09.00, og starter dagen med en lang samtale i dobbeltsenga.

Jakob er verdens blideste på morgenen og ligger ved siden av meg, ler, smiler og babler i vei. Når han stopper opp og har pause, hermer jeg etter noen hans lyder, så smiler han og fortsetter bablinga si. Jakob lærer å få øyekontakt, få respons på det han sier, og vi har en fantastisk stund sammen før vi starter dagen, bare vi to.

Det er rett og slett den viktigste samtalen jeg har i løpet av dagen!

5 Comments:

  1. For noen velsignet heldige barn som har dere til foreldre. Lykke til. Du er utrolig flink og så kreativ. Nyt tiden og alt du står i .

  2. Så herlig!! Og jeg kjenner meg så igjen! Koser meg med samtalene jeg har med Marcelo hver dag og det gir så mye, selv om det bare er babling. Det er så koselig med den kommunikasjonen og se at barnet gir tilbake! =)

  3. Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre =)

Legg inn en kommentar