Tid for å utforske!

Miriam har kommet i en alder der det meste stilles spørsmål ved. Hvorfor det? Hvorfor er det sånn? Hvorfor gjør den sånn, mamma? Det er ikke en dag uten at jeg får minst 10 sånne spørsmål. Det er langt fra alt jeg kan svare på, men jeg prøver mitt beste, og liker jo at hun er nysgjerrig og vil utforske!

// Sponset Kreakidboks

Jeg har tidligere testet Kreakid sin aktivitetsboks for barn, og den falt så i smak at nå har vi testet ut nok en boks! Aktivitetsboksene er beregnet for barn fra 3-8 år, men både Miriam på 2,5 og jeg (på 24…) var absolutt helt i hundre over denne månedens aktivitetspakke. Temaet var nemlig INSEKTER!

Jeg tenkte jeg skulle ta et oppstilt bilde av alle pakkene med hva slags aktivitet de inneholdt, men min lille hjelper kom emg i forkjøpet og åpnet alle tre. For folka bak Kreakid har nemlig pakket hele 3 aktiviteter ned i esken, men enkle instruksjoner og forklaringer til hver av oppgavene. Dessuten har de bare i det du trenger, så du blir ikke sittende igjen med en masse stæsj du ikke får bruk for seinere! I hver boks er det to aktiviteter og ett eksperiment. Jeg har skrevet litt mer om det HER.

Tattoveringer er det store om dagen, så at det fulgte med en tattovering av ei lita larve var kjempestas for Miriam! Denne gangen var aktivitetene å lage memoryspill med insekter og å male sin egen bille. Miriam fikk med rosa, gul og blå maling, og det var visst viktig at all malinga skulle på isoporbilla. Med litt hjelp til å feste på øyne og hjul, var dette en aktivitet vi holdt på med to hele ettermiddager!

Og så er det favoritten fra August-boksen! Insektsboks med forstørrelsesglass så man kan studere insekter og andre småkryp! Jeg veit ikke hvem som jubla mest da vi pakka opp denne, det er slike vi brukte i zoologitimene i biologien på høyskolen! Så vi har tilbragt timesvis ute der vi har fanga insekter med insekstfangeren («saksa» på bildet), og så har vi kikka på hvordan de ser ut.

Det fulgte også med et skjema der barna kan fylle inn hvor mange øyne og bein den har, hvor den bor og om den har vinger for å nevne noe. Helt supert for barn, og for oss voksne som er interesserte! Denne har vi hatt med oss i bilen og sett på insekter (og små blomster) både her, hos Miriams besteforeldre og alle andre steder vi har vært, så denne har virkelig vært mye i bruk!

Så er det tid for konkurranse!

Lik Kreakid på facebook eller instagram og bli med i trekningen av en super kul Kreakidboks til de små. Pst: Du dobler sjansen for å vinne om du liker både Instagram og facebook.

Legg igjen en kommentar under på dette blogginnlegget når du har likt Kreakid på Instagram og/eller Facebook, så trekker jeg en vinner lørdag 24. september. Vinneren publiseres på bloggens facebookside.

6 Comments:

  1. Jeg vil være med. Tror dette hadde vært morro for frøkna som er hjemme med mammaen sin <3

  2. så kult… dette hadde virkelig blitt populært i heimen ? krysser fingrene og liker sidene på fb og ig ..her må jeg følge med , dette var morro ?

  3. Jeg er med ? Liker på FB og IG (ephoria_blue_) ?

  4. Så spennende! Da er siden likt! ??

  5. Ååå, dette hadde sikkert vært noe for mine to små(store, som de selv sier) ?

Legg inn en kommentar