Pakke i posten

Flere enn meg som synes det er spennende med pakker i posten, selv om man veit hva som er inni? I august skreiv jeg at jeg hadde deltatt på et bloggtreff Me&I arrangerte i Oslo, der jeg bestilte hjem noen av klærne fra denne høstens kolleksjon. Bare dager seinere dukket pakken med klærne i posten, og som jeg lovet skal jeg i dag vise fram klærne.

//sponset bukse og jakke

Klærne er om mulig enda bedre enn jeg fikk inntrykk av da jeg prøvde de på bloggtreffet, og olabuksa er knapt innom klesskapet før den er i bruk igjen. Det er modellenSecond Skin Jeans, og det er akkurat sånn den kjennes ut. I tillegg er den lang og god på beina, noe få bukser blir på meg som er ganske høy. Modellene er middels høy i livet, og sklir ikke ned etter en time som olabukser ofte gjør. Long Cardigan må være favorittplagget mitt blant høstkolleksjonens klær! Superfin, kan dresses op og ned til hverdag og fest og har store gode lommer. Jeg har bruker den både som kosejakke og utenpåjakke.

Snart skal jeg ha homeparty med klærne fra Me&I, og da veit jeg om flere plagg som skal bestilles hjem!

8 Comments:

 1. Åh, den cardiganen var bare fantastisk nydelig <3

 2. Sååå fine klær!! Jeg bestilte også den buksa og bruker den hele tiden!! Tror jeg skal bestille meg den cardigan på treffet her på søndag!! Har så lyst på den!!

 3. Hei! Har ikke lest bloggen på en stund og plutselig var du tobarnsmor. Veldig spennende ? kan jeg spørre hvor langt du har kommet i utdanningen og hvor lenge du har igjen? er selv 24 år og student med en 7 mnd liten jente.

  Lykke til videre, kos deg med mammaperm?

 4. Ja den er sååå god =) Bruker den masse =(

 5. Buksa er supergod! Og cardiganen er nydelig, den bruker jeg masse =) Det bør du, gleder meg til å se bilder og slikt fra treffet ditt =)

 6. Velkommen tilbake som leser! =)
  jeg er halvveis i utdanningen. jeg har gjort ferdig naturfag og matte, og har nå to år igjen. Jeg har fått 2 barn i løpet av studietiden =)

 7. Så bra! Kan jeg spørre hvordan du synes det er å ha «falt» ned 2 år i forhold til de du begynte opprinnelig med? Merket selv jeg synes det var uvant med de andre i klassen var gått forbi og tror folk tenkte hvorfor vi ikke ventet til jeg var ferdig?Regner med at du har hatt to mammapermer. Synes det er så bra at flere velger å få barn i studietid, slik at ikke alle venter til de er over 30 år??

 8. Jeg synes det er helt greit =) jeg har fortsatt kontakt med noen, men får jo nye venner i de nye klassene. Jeg har hatt 2 mammapermer ja =)
  Jeg tenker slik at barn vil jeg ha mens jeg er ung, helst ganske tett i alder, mens jeg har livet på å studere og jobbe =)

Legg inn en kommentar