Tillybarn

I min søken etter inspirasjon på Instagram, kommer jeg av og til over noen profiler som fanger interessen min fra første bilde. I juli kom jeg over Instagramprofilen Tillybarn, som viste fram de lekreste klær til barn. Jeg fulgte med en stund, og nå i september tok jeg kontakt da jeg ønsker å prøve disse klærne på Miriam og Jakob. Bare to dager etter bestillingen var lagt inn, lå klærne i postkassa!

//Samarbeid med Tilly.no

Tillybarn er en nettbutikk som fører klær fra merkene Andywawa, Foque og Blade&Rose. Her er det både hverdagsklær og pentøy, i alle prisklasse, så alle finner noe de liker her! Sjekk gjerne ut facebooksiden dere Tilly Barneklær.

Følg med nedover, en flott rabattkode deles ut til dere!

Til Jakob har jeg bestilt en tights fra Blade&Rose. Det var disse tightsene som først fanget min interesse på Instagram. Denne finnes med utallige mønster. Den er vid og god i modellen, noe som passer Jakob godt, da han er stor for alderen. Den har god lengde i beina, så den kan brukes lenge. Disse skal jeg helt klart bestille flere av til både Miriam og Jakob – de finnes nemlig i størrelse 0-4 år.

Miriam har fått et herlig sett fra Andywawa. Tunika med matchende bukse i et utrolig deilig stoff. Den har vært i bruk både her hjemme, i barnehagen og til og med på skogstur, og den er veldig behagelig til lek og moro. Miriams favorittdel er alle perlene på, og ikke minst stjerna midt foran. Den viser hun godt fram på bildet over som dere ser.

Det er så herlig å kunne kle henne i jenteklær som ikke er rosa! Andywawa har masse flott til både jenter og gutter, og vil du se hele utvalget deres, kan du finne det her.

Som dere skjønner, er jeg veldig fornøyd med både service og produktene fra Tilly.no, og nå har jeg gleden av å gi dere 15% rabatt ved bruk av rabattkoden:

monica

Koden gjelder på alle ordinære varer og det er fri frakt!

Legg inn en kommentar