Jakobs barnevelsignelse

Dagen vi har planlag og telt ned til i lange tider har endelig kommet, på søndag ble vesle Jakob feiret med barnevelsignelse. Familie og venner fylte lokalene, 27 totalt, og sammen hadde vi en kjempeflott feiring or husets yngste.

På møtet sang koret flere sangen, en ungdomsgjeng framførte flere sanger og jeg og Simon spilte litt. Det var min svigerfar som talte og ba under velsignelsen, mens Miriam stod så fint ved siden av i den flotte bunaden sin. Hovedpersonen selv var blid og fornøyd nesten hele dagen!

Pinsemenigheten vi går i har et ganske stort bygg, så selve festen hadde vi i ungdomslokalene i samme bygg. Jeg har kosa meg med å planlegge og lage pynt lenge, og sammen med min venninne Monica ble lokalene lørdag kveld ferdig pyntet.

​Bilder av kakebordet kommer i eget innlegg!

På veggen ble Jakobs navn hengt opp, og rundt i rommet hang vi opp vimpelrekker og silkepapirkuler. Alle stolene fikk blått bånd.

Tjukke treskiver ble lagt utover bordene, og på de ble all pynt lagt. Glass med telys, tomme barnematglass ble fylt med lyng, strå og litt grønt, ulike bilder av Jakob ble plassert på minikubber og resten av plata ble dekket av steiner og kongler. På bordene var det også lagt lyseblå tyll, med små bilder av Jakob utover, slik at de som ønsket kunne få med seg et bilde av hovedpersonen hjem.

Innbydelsene ble dekorert med papirvindmøller, og det er noe som gikk igjen i pynten på festen også. Både bordkort og hjemmelagde serviettringer ble dekorert med vindmøller. Totalt brettet jeg 120 slike!

Verdens vakreste gutt, i skjorte, bukse med sele og tversoversløyfe. Festens kjekkeste!

Simons søster Rebekka har tatt de fleste bildene i innlegget, og hun tok blant annet en bildeserie av oss alle 4 ute. Jeg er så stolt av og glad i familien min!

2 Comments:

  1. Takk for en flott dag. Fine folk, nydelig pynta bord, god mat (ikke en gang brentsmak på lapskausen…), gode kaker (spesielt sjokoladekaka), hyggelig prat…. Gleder oss til å se dere igjen ?

Legg inn en kommentar