Høst i Farsjø

Ahh, jeg elsker denne årstiden! Kjøligere i lufta, fram med deilige strikkegensere, høsting av frukt og bær og ikke minst tiden på året der naturen virkelig farges.

Å ha mammapermisjon på denne tiden av året synes jeg er helt topp, for vi har skog og flott natur på alle sider av oss her i Farsjø. Når sola skinner er det sååå deilig å ta med Jakob i vogna og trille innover i bygda.

Bare noen hundre meter fra huset vårt, ligger et kjempeflott lite sted, der man kan fiske i elva, tenne bål (i vinterhalvåret) og sitte på benkene og nyte utsikten. Bare se på bildet over så flott det er! Når jeg og Jakob er ute på trilletur, er vi som regel nedom dette stedet for en liten pause. Bare å høre elva sildre, fuglene kvitre, kjenne den fuktige lukta av halvråtne blader og ha denne utsikten her – DET gir høstfølelse!

​Ahh, jeg elsker høsten!

2 Comments:

Legg inn en kommentar