September i bilder: Instagram

Den hittil fulleste og mest hektiske måneden i 2016 er over, og september har vært så bra! Når jeg ser tilbake på alle bildene som ble tatt, er det jammen mye vi har rukket, og store hendelser som har skjedd. Jeg får ofte litt dårlig samvittighet for å bruke mer tid med Jakob enn Miriam (må jo bare bli sånn når man ammer), men ser likevel at vi har gjort mye gøy sammen. På regnværsdagene har både maling, perling og trolldeig vært populære aktiviteter innendørs, mens de fleste av dagene har vi vært ute og leika, hoppa på trampoline, huska, plukka eikenøtter og kikka på insekter. Dessuten har vi vært på potetplukking hos mine foreldre, aktivitetsklubb for barn med mine svigerforeldre og menighetsweekend i Fyresdal. Men høydepunktet for oss alle, tror jeg må være Jakobs barnevelsignelse.

Her er noen tilbakeblikk på måneden som gikk, hentet fra Instagram. Følg meg gjerne der: monicabj92
eller på bloggens facebookside: Monicas liv

1. Trolldeig for første gang 2. Ferdig stekt – klare til å males 3. Potetplukking med Moffen 4. Barnas lørdagstreff i Bø

5. Mine fine <3 6.Bokstavleik på Gudstjeneste 7. Leikeplassen hos Mommo og Moffen 8. Kveldskos

13. Cupcakes til Jakobs fest 14. Litt av dekorasjonen i barnevelsignelsen 15. Verdens skjønneste gutt <3 16. Familiefoto – Jakobs fest

17. Epleboller og eplehorn til menighetsweekend 18. Borddekorasjonen i Jakobs barnevelsignelse 19. Høsttur i bæresele 20. Sjokoladekake til menighetsweekend

​Hvordan har din september vært?

Legg inn en kommentar