Me & I homeparty!

I går hadde vi en fin jentekveld her hjemme! Jeg inviterte en gjeng med jenter hjem til meg, for visning av flotte klær, prøving, kaker og sosialt. Jeg hadde et party i vår også, og gledet meg til å arrangere igjen. Med små barn og lite tid, er det bra å kunne få alle klærne hjem i egen stua, få prøve de og hjelpe hverandre med å finne de perfekte plaggene. Og vi var jammen heldige med valg av dato, for i dag har nemlig Me & I nyhetsslipp, så vi fikk både se og prøve de 6 lekre dameplaggene som blir sluppet i dag!

//Skrevet i samarbeid med ME&I

To babyer og fem voksne var vi totalt, og Helene viste fram den ene lekre plagget etter det andre. Jeg var så heldig å få se og prøve disse plaggene da jeg var på bloggtreff i Oslo, men jeg prøvde likevel mange av disse på nytt. Også alle gjestene fikk prøvd klær og kjøpt med seg noen favoritter.

Jeg er veldig fornøyd med dette merket. Ikke bare er det gode og slitesterke klær, men de har farger og mønster i barneklærne man ikke finner andre steder. Ofte føler jeg at jeg må velge mellom blått eller rosa, men hos Me & I får man barneklær i alle tenkelige farger, og søsken kan matche uansett alder og kjønn.

Mellom cupcakes og makroner ble det bestilt hjem klær både til meg og barna. Jakob får en løvebody, som matcher kjolen Miriam fikk tidligere i høst, og Miriam får en genserjakke i samme print som maur-buksa hun fikk da sesongens kolleksjon ble sluppet. Jeg har siklet på denne kjolen siden den kom ut i august, og i går fikk jeg endelig bestilt meg den. jeg går helst i kjoler, hele året, og denne skal bli så fin sammen med tjukk strømpebukse og støvletter! I tillegg bestilte jeg hjem en jumpsuit som blir sluppet i dag, men den skal dere få se i et eget innlegg!

​Ønsker du å være vertinne for et slikt homeparty, kan du lese mer om fordelene HER.

​Følg meg gjerne på Instagram: monicabj92 eller bloggens facebookside: Monicas liv

4 Comments:

  1. Helt lekkert. Jeg har også bestilt den jumpsuiten i dag. Jeg har ikke fått prøvd den da. Hvordan synes du den var på? Håper jeg har bestilt riktig størrelse ?

  2. Jeg prøvde jumpsuiten i S, men syntes den var litt ettersittende i beine og noe kort i overdelen, så jeg bestilte M =)

Legg inn en kommentar