Barnehagejente

Miriam Elise var 1 år og 8 mnd da ho starta i barnehage for første gang. Fra første dag har hun elsket å være der og leike med de andre barna, og det er som regel lettere å levere enn å hente henne. Miriam Elise er heldig og går i en barnehage der de er masse ute. 1-2 turdager i uka, og er ellers ute i all slags vær. Det synes både vi som foreldre, og ikke minst Miriam selv at er helt topp.

I barnehagen bruker de MyKid, en slags «fronter» for barnehager, der vi hver dag får informasjon om hvordan dagen har vært, og litt bilder fra dagen. Det er så koselig å få muligheten til å følge med, og ofte ser vi på bilder sammen, slik at Miriam selv kan fortelle om dagen sin. Alle bildene i dette innlegget har jeg hentet fra MyKid.

Vesle jenta vår har blitt så stor! Husker og turner, steker pølse på bål i gamma, utforsker, klatrer, perler og er i sandkassa.

​Skikkelig barnehagejente!

One Comment:

  1. Våres barnehage har «min gnist» så jeg har oversikt over sovetid, bleieskift, planer, beskjeder, bilder og mer ! Det er kjempe kjekt og ha så god oversikt over hverdagen til guttene <3 Mine er også barnehage-barn som elsker barnehagen. Jeg begynner sent noen dager, og da får Wilhelm (5) bestemme selv når han vil i barnehagen, og somregel er det ganske tidlig. Andre ganger tar vi oss tid og går til barnehagen. Eller så bestemmer han når han skal bli henta. Somregel svarer han «etter 4» ?

Legg inn en kommentar