NEW IN ♥

For rundt to uker siden var jeg vertinne for et homeparty her hjemme. Det var klær fra Me&I som ble vist fram, og både jeg og gjestene fant oss noen favoritter. Det gikk ikke lange tida før klærne kom i posten, og endelig ble været godt nok til å få tatt noen bilder av de nye plaggene!

// Samarbeid med Me&I

Denne jumpsuiten (sponset) veit jeg ble kjempepopulær da nyhetsslippet kom i begynnelsen av oktober, og jeg fikk sikret meg et eksemplar av denne. Deilig, luftig stoff, og kjempelekker med smale bein, god lommer og knyting i nakken. Med høye pumps og belte i livet er den tøff å bruke ute, men er like god som kosedress hjemme. Jeg er i hvertfall strålende fornøyd! Du kan se flere bilder og bestille den HER.

Denne kjolen falt jeg for da jeg så kolleksjonen allerede i august, og endelig fikk jeg bestilt den hjem (IKKE sponset). Like fin på som da jeg først prøvde den. Elsker at den har drapering i livet, det gjør at «mammamagen» skjules, og at lengden på kjolen lett kan justeres. Kjolen er like fin uten tights, men denne kommer til å bli mye brukt i viter med ullstrømpebukse under også! Kjolen kan du finne HER.

Også ungene fikk seg noe nytt. Jeg har ofte fortalt at jeg liker matchende klær til ungene, og gjerne noe som ikke veldig jentete og veldig guttete. Me&I er utrolig flinke slik, så når Miriam fikk løvekjole tidligere i høst, var det naturlig at Jakob skulle få løvebody (sponset) nå. Er de ikke skjønne?

​Selv om jeg har prøvd klærne og hatt party selv, skal jeg på homparty til ei jeg kjenner om noen uker. innen den tid er det kommet et nytt nyhetsslipp, og jeg gleder meg til å se hva som kommer denne gangen! Dette er et klesmerke jeg har veldig sansen for. 

Vil du være vertinne for et party, kan du lese mer om alle fordelene HER. Er du glad i fargerike klær, noe annet enn hva du finner i butikkene rundt om kring anbefaler jeg deg det. Du får prøve klærne hjemme i fred og ro, invitere gode venner til en sosial kveld, og som vertinne får du gode prosenter på bestillingene dine.
P.S.- de har 30% på tidligere kolleksjoner !

4 Comments:

  1. Så herlig. Hot mama!!! Jeg vil også skjule mammamagen ?

  2. Den jumpsuiten så skikkelig deilig ut. Jeg har typisk permanent shoppestopp for tiden føler jeg – haha – men har så lyst på litt nytt ?

  3. Sååå fin! De klærne var helt smashing på deg! ?

Legg inn en kommentar