Baby shower cake!

For et par ukers tid siden, ble jeg spurt om jeg ville bake kake til en babyshower. Jeg, som elsker å bake, sa selvfølgelig ja til å lage og pynte ei kake. Hun som arrangerte babyshoweren og bestilte kaka, er ei jeg leika mye med som barn, og nå bor vi altså ikke så langt fra hverandre. En del felles venner var også i babyshoweren og smakte på kaka, og det er selvfølgelig stas!

De ønsket ei kake som likna på ei dåpskake jeg har laget tidligere, og slik ble den:

Sjokoladekake med sjokoladekrem, trukket med hjemmelaga marshmallowsfondant. Baby og pynt er også i MMF. Blomstene er sprayet i spiselig sølvfarge og har fått limt fast ei spiselig perle. Babyen har fått påmalte øyne og skrifta er i royal icing.

Jeg koser meg virkelig med slike prosjekter, så jeg synes det var helt topp å få lage denne til jentene som skulle overraske ei venninne.

​Er du glad i å bake?

4 Comments:

  1. Så fin kake ?
    Jeg er glad i å bake, men jeg er ikke god til å få det fint ? Hehe Smaken er bra,utseende må jobbes med ?

  2. Så nydelig kake ? Du er flink ?

  3. Tusen takk =)
    Øvelse gjør mester – kun det som blir seende bra ut som legges ut her ?

Legg inn en kommentar