barnekunst

Jeg elsker at veggene blir fylt med barnetegninger og kommoder og andre møbler er fulle av små kunstverk som Miriam er laga. Miria selv er veldig stolt av de og viser det gjerne fram, og det er veldig stas å komme hjem fra barnehagen med noe nytt å pynte med.

Nå som høsten er her og naturen er full av kvister og blader, har vi brukt noen ettermiddager der vi har vært kreative med ting vi finner i naturen. Nå har riktignok snøen lagt seg som et tjukt teppe over alt vi fant ute i skogen, men det kan jo være det smelter igjen før vinteren kommer for fullt.

Vi har vært ute og samla blader i forskjellige farger, fasonger og størrelser, og har brukt lim, maling og tusj til å lage ansikter på de. Vi har laget elger og skogsmus, kaniner og fantasidyr.

Det er ikke så mye som skal til! En hyggelig tur ut og samle inn litt diverse, en tusj og litt lim, og ungene (og vi voksne) kan kose oss i timesvis! Bare se så fin denne kaninen Miriam har laget ble!

Følg meg gjerne på bloggens facebookside «Monicas liv» og på Instagram: monicabj92

2 Comments:

  1. Så koselig høstaktivitet ????

  2. Ja, det er koselig å gjøre sammen =)

Legg inn en kommentar