Bli selger hos me&I !

//Skrevet i samarbeid med Me&I

Jeg har det siste halve året vært så heldig å få være bloggvenn hos Me&I, der jeg både har fått sett klærne, prøvd dem og fått enkelte valgfrie plagg. Jeg har brukt klærne fra dette merket i flere år, så det er ikke fordi jeg er så heldig å ha et samarbeid at jeg velger disse klærne gang på gang.

Nå har Me&I en kampanje gående, der du får store fordeler dersom du ønsker å bli selger før 31.12! Jeg har hatt flere homeparties her hjemme, noe som har vært veldig hyggelig. Konseptet er nemlig lagt opp slik at en selger kommer hjem til deg, du (og venner/familie du har invitert) får dermed se og prøve klærne i rolige omgivelser hjemme.

Sjekk ut HER!

«AKKURAT NÅ HAR VI EN SPESIELL KAMPANJE!

Starte opp uten ekstra kostnad og låne kolleksjonene gratis! Enklere blir det ikke! Alt du trenger å gjøre er å sende inn søknad og avtale til oss innen 31.desember 2016. Da får du i tillegg invitasjon til vårsesongens fantastiske kickoff i Oslo lørdag 21.januar 2017″

Ønsker du mer informasjon, kan du sende en mail eller ringe: maria.tuflat@meandi.com 90773124

Som Me&I bloggvenn blir jeg å finne på kickoffet i Oslo – ses vi der?

Legg inn en kommentar