Miriam Elises pakkekalender

Desember nærmer seg med stormskritt, og jeg har allerede pynta til jul! Julemusikk har vært spilt i flere uker, og både pepperkaker og julebrus har blitt spist, til tross for at jeg egentlig ville vente til 1. desember…
Jeg er halvveis med innkjøp av julegaver, og koser meg med all planlegging, juleverksted og julebakst som er i gang. Miriams julekalender begynte jeg å handle inn til for lenge siden, og i dag tenkte jeg å vise dere innholdet. Kanskje kan det inspirere noen av dere lesere også?

Helt tilbake i august kjøpte jeg nemlig det størstedelen av pakkekalenderen skulle inneholde. Miriam elsker leikekjøkkenet sitt, så da en storpakke på 60 deler til kjøkken kom på tilbud, kjøpte jeg settet og delte det opp i 15 småpakker. I tillegg til disse, har jeg kjøpt inn litt ting som hun enten trenger, eller ønsker seg. Jeg liker å gi noe hun faktisk får bruk for! Så i tillegg til kjøkkenleiker, får hun hårpynt, maleskrin, truser, godteri (på lørdagene) og Frost-puslespill på julaften.

Alt ble pakket inn i masse fargerikt papir, så nå er det bare for Miriam å velge seg ei pakke hver dag fram til julaften. Det blir stas!

Lager du julekalender til noen i år?
Følg gjerne bloggens facebookside: Monicas liv eller min Instagram: monicabj92

Legg inn en kommentar