1. søndag i advent: GIVEAWAY

Vi er kommet til første søndag i advent, og hver søndag i advent skal jeg få dele ut fine premier til dere. I dag, den første søndagen, skal jeg få dele ut et gavekort på en egendesignet almanakk fra «Personlig almanakk» til en av dere følgere.

Jeg har selv brukt personlig almanakk i 6 år (!), så da de lurte på om jeg ville dele ut et gavekort på en almanakk, sa jeg jo selvfølgelig ja.

//Sponset premie

Personlig almanakk sine hjemmesider kan du se flere eksempler på hvordan du kan designe din egen almanakk. Ikke bare kan man velge forside, farger og hva man trenger mest av middagsplan/ukens trening/ barnehage osv, men de siste 20 sidene kan man fylle med nesten hva som helst; notelinjer, sudoku, tegnebok, kart og enda mer.

personlig almanakk kan du også finne på instagram (@personligalmanakk), på snapshat: pers_almanakk og på facebook: Personlig almanakk

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget om hvorfor du trenger en almanakk. Vinneren trekkes lørdag 3. desember og publiseres på bloggens facebookside – følg meg der!

15 Comments:

 1. Åhhh Denne er så fin! Veldig fornøyd med den jeg har og trenger en ny en for det neste året for å holde styr på alle avtaler, blogginnlegg osv! ? Super giveaway!

 2. Hadde vært helt topp å vinne en slik, de er så fine og veldig kjekt å ha en plass å skrive ned alt ?

 3. Elsker struktur og orden, og har drømt om en slik lenge! ?

 4. Hadde vært helt supert med en personlig almanakk ? Godt å ha alle ting som arbeidstider, avtaler og andre ting som må gjøres skrevet ned på samme sted ?

 5. Ønsker å vinne en herlig almanakk ? Sløv dame som kan glemme avtaler og da hadde denne vært så kjekk ??

 6. En sånn en hadde vært perfekt for 2017! Med straks ferdig studie, deltidsjobb, hundetrening, kor og husarbeid er det nok å holde orden på. (Og ikke minst håper vi jo at vi snart kan planlegge for 1 til ?)

 7. Som alenemor til tre og alt som hører med, så hadde jeg hatt god brukt for en sånn en bok ja., Har hatt selv i flere år, og er kjempefornøyd.. håper jeg vinner ?

 8. Har lenge ønsket meg en sånn, listemenneske som jeg er ?

 9. Trenger desperat en almanakk, med en 100% stilling som pedleder, og med jobb som støttekontakt ved Siden av, så er det mange avtaler og ting som må huskes på ? i tillegg er man venninne, datter, søster og tante, og skal passe på alt i forhold til det også ? så jeg kan godt trenge et hjelpemiddel i hverdagen

 10. Trenger en slik fabelaktig almanakk for å holde styr på alt som skjer på studiet og jobb, litt mye å holde i hodet. ?

 11. Er helt avhengig av å ha en almanakk, for å ha kontroll på alle møter og avtaler? Og trur behover blir enda større når det kommer ein liten prins i mars og ammetåka begynner! ?

 12. Jeg bruker almanakk både på jobb og hjemme. Med en stressende lærerhverdag, og småbarnslivet hjemme, blir det ofte mange planer på agendaen! Hadde vært supert med en personlig amanakk til nyåret starter! ?

 13. Lill Anett Sølyst

  Det hadde vært så kjekt, så jeg klarer å holde orden i sakene ? Er ikke lett å planlegge uka for to voksne og to barn uten ?

 14. Å, den hadde vært super! Trenger en plass å samle alle avtaler og gjøremål for det nye året??

 15. Hadde vært supert å hatt til å planlegge skolehverdagen ?

Legg inn en kommentar